XL M S

Welke schermgrootte heb ik?

Het scherm waarop je nu kijkt heeft de volgende afmetingen: pixels.

Om je wallpaper zo scherp mogelijk en beeldvullend te tonen moet je de juiste afmetingen downloaden. Op fantaZie.nl worden de downloads met de afmetingen die overeenkomen met het scherm waar je nu op kijkt alvast voor je opgelicht, zodat je dit zelf niet hoeft uit te zoeken.

Wanneer je schermresolutie niet overeen komt met de aangeboden resoluties kun je het beste kiezen voor een iets kleinere en deze centreren.

Hoe plaats ik mijn wallpaper? (PC)

Om de wallpaper te gebruiken als bureaubladachtergrond moet je de afbeelding eerst opslaan op je eigen pc. Sla de achtergrond ergens op waar je hem terug kunt vinden en klik er met je rechtermuisknop op en kies dan "Set as Desktop Background" (of "Als bureaubladachtergrond gebruiken").

Hoe plaats ik mijn wallpaper? (MAC)

Om de wallpaper te gebruiken als bureaubladachtergrond moet je de afbeelding eerst opslaan op je eigen Mac. Sla de achtergrond ergens op waar je hem terug kunt vinden. Klik daarna op het Apple-pictogram op je scherm. Ga dan naar "System preferences" ("Systeemvoorkeuren"). Kies vervolgens voor "Desktop and screen saver" ("Bureaublad en schermbeveiliging"), waar je kunt bladeren naar de gewenste wallpaper die je zojuist hebt opgeslagen. Kies jouw wallpaper en genieten maar.

Reality

e-card

Crystal Cave

e-card

Libelle

e-card

Need some art?

See something you like? See something you want to integrate in your graphic design?

logo Zietze.nl

Feel free to contact me through zietze.nl in English, German or Dutch.

Contact me!Concept, design, artwork & realisation by Sietse Visser Copyright © 2008 - 2013 Sietse Visser Powered by: zietze.nl - NatureRunsWild.com - roobot.nl - zeikoPet.nl - fantaZie.nl